Rideleir

Hurdal Hestesenter

Rideleir sommeren 2019

 

Kursene er tilrettelagt for både nybegynnere, øvede og godt viderekommende ryttere. Vi har satt en nedre aldersgrense på 8 år (7år på dagleir)

Alle rideleirene starter på søndag klokken 18.00 og avsluttes på fredag ettermiddag. På ankomstdagen får gjestene informasjon om hva som skal skje i uken som kommer og en omvisning. Videre har vi en kort prøveridning før vi griller og blir bedre kjent med hverandre. Man-fre er det ridning to ganger om dagen.

 

I løpet av uken vil du få prøve voltige, gymkana, kjøring med hest og pussing av saltøy. Vi arrangerer også egen stellekonkurranse. Alle kursdeltakerne får innføring i stalltjeneste. Her lærer man om daglig stell, sikkerhet og håndtering av hest. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, ha mye moro og få nye venner.

 

Du får utdelt en egen hest/ponni for hele uken. (noen må dele) Eller du kan ta med egen.

Siste dagen avsluttes med en konkuranse for hest og rytter(frivillig), der alle får premie. og foresatte er hjertelige velkommen til å se på. En gøyal avslutning på en lærerik uke.

 

Kursdeltakerne rir i grupper med maksimalt 5-6 ryttere. Gruppene deles inn etter ferdigheter, og på den måten kan elever på ulike nivå reise på samme rideleir.

Ridelærer er Karina Ekern som har ridelærer trinn I,II og III utdannelse med flere års erfaring med ridning og undervisning.

 

Overnatting

Overnatting vil skje i eget hus på gården med flere soverom og kjøleskap, og på rom på Hurdal Verk Folkehøyskole. Vi har oppholdsrom i stallen med TV og DVD. Det vil alltid være voksne til stede.

 

Dagleir

Dersom du ikke ønsker å overnatte har du mulighet til å være med på dagrideleir man-fre. Dette er et tilbud vi har alle ukene. Da er man på leir fra klokken 09.00- 16.00, får to rideøkter, lunsj og du kan delta på dagaktivitetene sammen med de andre som er på rideleir. Pris for dagleir er 2700,-

 

Følgende uker har vi rideleir:

Uke 26 (23.juni-28.juni)

Uke 27 (30.-5.juli)

Uke 32 (4.-9.aug.)

Alle uker har forbehold om nok påmeldte.

 

 

Pris sommer 2019

kr 4200,- m/full pensjon

Ved påmelding vil en giro på kr. 2000,- mottas, som depositum. Dette refunderes ikke.

Det resterende beløpet (kr 2000,-) forfaller den 12. juni 2019. Ved påmelding etter 12. juni vil en giro med hele beløpet bli sendt ut.

 

Du kan ta med din egen hest uten tillegg i prisen!

 

 

 

Påmelding/spørsmål:

 

stallekern@gmail.com

47639956

Copyright © All Rights Reserved